Usi

Moderne si practice – usi interior exterior pentru finisarea decorului locuintei tale

Daca esti implicat intr-un proiect de amenajare si renovare, care implica schimbarea usilor interioare si exterioare, colaborarea cu noi te va ajuta sa ai parte de toata calitatea pe care o cauti.

Functionalitatea si calitatea unor usi interior sau pentru exterior consta in materialele alese de producator si modul in care acestea sunt fabricate. Iti oferim o varietate de usi aluminiu si PVC din care vei putea alege, oferindu-ti astfel calitatea unui produs durabil, iar tie iti mai revine doar sarcina de a te asigura ca acestea vor fi montate corespunzator.

Anatomia sistemelor de usi interior exterior – atributele produselor din gama oferita

Daca te numeri printre cei care prefera profilul de aluminiu pentru fiabilitate si versatilitatea integrarii, aceste modele de usi interior exterior vor bifa toate criteriile si iti vor indeplini viziunea unica de a decora spatiul vizat. Cadrele subtiri, chic ale gamei de usi aluminiu culisante sunt alegerea perfecta pentru spatii aerisite, contribuind la crearea unui stil decorativ modern minimalist, in timp ce modelele de usi cu montant suplinesc perfect eleganta unei usi din lemn, cu caracteristici tehnice de exceptie.

Iti oferim solutii axate pe imbinarea functionalitatii cu estetica aparte conferita spatiilor amenajate. In fond, rolul acestor usi interior si exterior este de a completa armonios stilul care defineste intregul spatiu amenajat.

Care sunt optiunile oferite pentru usi interior?

Gama de usi interior ofera nu doar un plus de estetica locuintei tale, ci asigura si intimitate si controlul nivelului de zgomot. Asadar, fie ca este vorba despre schimbarea usilor de la dormitor, living, baie sau bucatarie, la noi vei gasi intotdeauna o varianta adecvata: poti alege dintre usi aluminiu si usi aluminiu culisante, iar gama de usi apartamente premium pot fi integrate in diferitele proiecte decorative, echilibrand prin culoare si model. Materialul de fabricare permite decuparea in forme diverse, pentru ca tu sa poti sa mentii echilibrul dintre elementele de amenajare si cele decorative.

Amenajarea cu stil a intrarii este astazi accesibila oricui doreste sa creeze o fatada exterioara eleganta, indiferent ca este vorba despre aparatament in cadrul unui ansamblu rezidential sau casa.

Care sunt tipurile de usi exterior pe care ti le oferim?

Alegerea usii exterioare este, fara doar si poate, o decizie cu care vei trai multi ani de acum inainte. De aceea, te ajutam in demersul pentru evitarea monotoniei atunci cand vei lua decizia! Categoria de usi cu panel ornamental nu doar ca ofera siguranta si facilitatea operarii, dar permit personalizarea spatiului, conform preferintelor personale.

Usa de la intrare este cartea de vizita a locuintei tale: aceasta ofera o previzualizare a universului care se afla dincolo de ea, pe care tu il creezi prin elementele de constructie si amenajare si prin culorile alese. Categoria de usi cu montant sunt inovatia momentului: aspect solid si estetica placuta, care functioneaza fara prea multe restrictii in diverse spatii.

Fatadele transparente sunt in continuare un artificiu arhitectural care defineste stilul contemporan de amenajare. In aceasta directie, am selectat cele mai calitative usi PVC culisante clasice si usi PVC culisante cu ridicare, atunci cand vizezi crearea unor spatii cu deschidere mare.

Suntem disponibili pentru tine oricand, spre a alege cele mai bune solutii: impreuna, pentru proiecte de amenajare de succes. Contacteaza unul dintre membri echipei Premium Fenster pentru mai multe detalii.