Veka

Fereastra VEKA - cheltuiala sau investitie?

Atunci cand renovam ori cand punem bazele unei noi constructii, cu siguranta durabilitatea in timp este un aspect extrem de important, care trebuie pus in balanta inainte de alegerea viitoarelor ferestre. Acestea ar trebui nu doar sa aduca elementul optim de design in cadrul unei locuinte, ci mai ales economii considerabile la nivelul consumului energetic necesar incalzirii si racirii acesteia, fara sa necesite reparatii majore sau chiar inlocuirea lor dupa o perioada scurta de timp, ca urmare a uzurii si a deteriorarii.

Un avantaj major al ferestrelor VEKA il reprezinta faptul ca acestea sunt fabricate tinand cont de climatul tarii noastre, facand astfel fata cu brio variatiilor de temperatura dintre vara si iarna, dar si dintre zi si noapte, cu respectarea standardelor europene cu privire la calitatea profilelor din PVC.

Unul dintre motivele pentru care ferestrele VEKA sunt atat de rezistente este rigidizarea interiorului profilelor cu otel zincat, devenind astfel imbatabila in fata presiunii exercitate de greutatea constructiei, de intemperiile exterioare, avand o durata de viata de pana la 50 de ani.

Ferestrele VEKA poarta cu sine amprenta si garantia calitatii germane, devenind una dintre cele mai bune solutii pentru orice tip de spatiu.

Fereastra Veka - sustenabilitate, pentru un viitor mai bun

Brandul VEKA pune accent pe sustenabilitatea materialelor folosite, astfel ca toate profilele din PVC sunt 100% reciclabile, devenind un aliat in lupta cu deseurile nedegradabile si poluarea mediului inconjurator.

Ferestre VEKA din care puteti alege

Fereastra VEKA cu profil 70 mm 5 camere softline

Ce ar fi o fereastra fara sa detina functia de izolare termica si fonica? Cu siguranta ca nu ar reprezenta o optiune buna pentru nimeni, indiferent de spatiul unde urmeaza sa fie montate. De aceea, acest tip de ferestre cu profil PVC vine dotat cu o grosime a peretilor exteriori de 3 mm, respectand cu strictete prevederile europene, cu cel mai ridicat standard de calitate RAL, avand clasa A.

Functionarea indelungata este aasigurata de rigidizarea interioara cu otel zincat de 1,5 mm, iar rotunjirea conturului ofera toata eleganta de care ai nevoie.

Vorbind despre un profil cu 5 camere, cu o adancime de baza de 70 mm, se creaza o bariera foarte eficienta care blocheaza orice fel de curenti de aer si intemperii exterioare.

Fereastra VEKA cu profil 82 mm softline

Cu un design ce intrece toate asteptarile, ferestrele VEKA indeplinesc cu succes standardul de eficienta in cazul caselor pasive.

Noutatea cu care vine acest tip de ferestre este tocmai nivelul mare de protectie termica si fonica, determinat de cele 7 camere in toc si 6 camere in cercevea, cele 3 garnituri de izolare si adancimea in baza de 82 mm. Este practic tot ce v-ati putea dori de la o fereastra cu profil PVC, mai ales daca aducem in discutie si versatilitatea nuantelor din care puteti alege.