Gealan

Ferestre Gealan - o ventilatie perfecta cu sistemul GECCO

Un confort ridicat se obtine tinand cont de posibilitatea unei ventilatii automate, astfel ca un schimb constant intre aerul din exterior si cel din interior sta la baza unui climat general placut in orice incapere.

La cererea dumneavoastra, putem dota ferestrele Gealan cu acest sistem de ventilatie, avantajoase ca pret si care nu afecteaza in niciun fel proprietatile de izolatie termica si fonica ale ferestrelor, si in plus se pot monta pe ferestrele deja existente.

Ferestre Gealan - avantaje ce nu pot fi ignorate

Cand inovatia intalneste designul atractiv, utilizatorii nu au decat beneficii in ceea ce priveste gama de ferestre Gealan.

Rezistenta

Fie ca vorbim despre un proiect de renovare, fie ca este vorba despre o constructie noua, ferestrele nu sunt produse pe care iti doresti sa le schimbi foarte des, asa ca este important ca acestea sa fie durabile in timp si rezistente in fata intemperiilor mediului inconjurator, dar si in fata uzurii determinate de utilizator. Aceste ferestre Gealan sunt foarte rezistente sub actiunea rezelor ultra violete, a vantului, a ploii si a oscilatiilor de temperatura, reusind cu succes sa-si mentina un aspect placut in timp.

Diversitate

Suntem diferiti si avem gusturi si nevoi diferite, mai ales atunci cand vorbim despre monarea acestor ferestre Gealan in cazul propriei locuinte. Ne dorim ca acestea sa se incareze perfect in design, pentru a nu crea o imagine discrepanta intre mobila, parchet si culoarea profilului ferestrelor de termopan. Din acest punct de vedere, Gealan vine in intampinarea clientilor cu o mare diversitate de nuante si imitatii ale lemnului.

Siguranta

Cu totii ne dorim un grad cat mai ridicat de protectie, fie ca vorbim despre spatiul locuibil, sau despre mediul in care ne desfasuram activitatea. Asa ca protectia antiefraactie este un aspect definitoriu in alegerea ferestrelor din termopan. Adancimea crescuta de constructie a profilului, de 74 mm si armarea cu otel zincat fac din aceste ferestre Gealan o alegere naturala si convingatoare in acest sens, in domenii de utilizare si constructii diferite.

Confort

Cele 5 camere ale profilului Gealan ofera un nivel ridicat de protectie termica si o reducere a zgomotului de pana la 47 decibeli. In plus, sunt usor de curatat si nu au nevoie de mari reparatii in timp, atata vreme cat sunt corect intretinute.