SISTEME ANTIEFRACTIE PENTRU FERESTRE SI USILE TIP FEREASTRA

SISTEME ANTIEFRACTIE PENTRU FERESTRE SI USILE TIP FEREASTRA

Cerintele de securitate sunt tot mai mari ale constructorilor și utilizatorilor de construcții particulare și publice necesita răspunsuri atât din partea proiectantilor și tehnicienilor cât și din partea producatorilor de ferestre și uși.Winkhaus vine în intampinarea acestor cerinte cu sisteme perfectionate pentru o securitate sporita a cladirilor.

Printe solutiile oferite de aceasta firma cu tradiție se număra feroneria antiefractie pentru ferestre .

Succesul spargatorilor este decis deseori în numa câteva secunde.Cu cât mai mult o fereastra sau o ușa rezistenta deschiderii fortate,cu atât este mai marea probabilitatea ca fapta să fie descoperita și semnalata.De aceea poliția recomanda feroneria antiefractie, manerele de fereastra cu mecanisme de blocare și sticla de siguranța .Pentru sistemul de feroneria activPilot,Winkhaus ofera toate posibilitățile de adaptare – inclusiv ulterioara – a ferestrelor și usilor cu geam la cerinte de securitate din ce în ce mai mari. Toate compartimentele cu proprietăți anti-efractie sunt fabricate din otel masiv.Printre acestea se număra bolturile de închidere octagonale cu cap în forma de ciuperca și placutele de închidere de siguranța .

ActivPilot asigura o protecție de încredere a diverselor zone cu potențial de pericol din locuinta.Acesta se datorează faptului ca activPilot face posibila fabricarea unor ferestre și a unnor uși cu geam din PVC de la WK1 pana la WK3 .

Ferestrele antiefractie cu bolturi de închidere octagonale și plăcute de siguranța WinkHaus conforme cu WK 2 și WK 3 sunt recomandate de poliție .

Bolturile de închidere octagonal oferit de activPilot este realizat în forma de ciuperca și la închidere se blochează în plăcuta de siguranța .

Prin activPilot ,Winkhaus impune noi etaloane in ceea ce priveste siguranta sistemelor de monotorizare pentru ferestre.