CE ESTE UN GEAM TERMOPAN ??

Un ansamblu format din doua foi de sticla, intre care exista un mediu gazos (aer sau in unele cazuri un gaz), etansate (sigilate) perfect.”, gasim pe un site de prezentare al unui producator. “Principiul este foarte simplu: doua foi de sticla asezate la o distanta masurabila in milimetri, separate de un cadru din bagheta-distantier de aluminiu, etanseizate, formand o unitate monobloc ce reduce transmisia termica si fonica. Grosimea foii de sticla este variabila, ca si distanta dintre ele, eficacitatea produsului crescand direct proportional cu acestea.”

Stiati ca :

Geamurile termoizolante pot avea si alte proprietati in afara de aceea ca pastreaza mai bine caldura. Ele pot fi (gasim pe site-urile corinagealan.ro si suki.ro): din sticla clara, colorata in masa, reflectiva, antiefractie sau LOWE (securizata rezistenta la soc), antiglont, sablata (curbata), decorativa, cu rezistenta antifoc sporita.

Din punct de vedere estetic, geamurile termoizolante sunt de preferat pentru aspectul lor elegant, ramele inguste si colorate. De asemenea, un aspect pozitiv al acestor tipuri de ferestre este acela ca permit deschiderea in mai multe moduri (vertical si orizontal, folosind acelasi dispozitiv). Instalarea ferestrelor termoizolante este preferata si pentru ca reduce spatiul ocupat de geamurile vechi (in loc de doua randuri, exista doar unul).

Avantajele tâmplariei din PVC

Avantajele Oferite de Geamurile Termopan :

Pe piata exista trei tipuri de tamplarie termoizolanta. Cele cu profile PVC, cu profil de aluminiu si cele din lemn stratificat.

Printre principalele avantaje ale geamului termopan se inscriu:

Am ales sa reprezentam, sa producem, sa vindem si instalam profilele PVC datorita unor mari avantaje fata de celelalte: