Accesorii Ferestre

Transforma-ti casa in "acasa" apeland la o serie de accesorii ferestre, care nu doar ca se vor integra perfect in estetica generala a locuintei, dar vor spori confortul si randamentul termic al acesteia.

Aceste accesorii ferestre pe care Premium Fenster vi le pune la dispozitie, pot fi comercializate in diferite nuante de imitatie de lemn, colorate sau albe, astfel incat sa se incadreze perfect chiar si intr-un design deja existent.

Accesorii ferestre - de la functionalitate la stil

O casa eficienta din punct de vedere termic presupune o serie de alegeri inteligente. Prin intermediul sticlei control solar 4 anotimpuri pierderile de caldura se vor reduce in mod considerabil in sezonul rece, obtinand astfel un grad mult mai ridicat de izolare termica a geamului termoizolant. Acest tip de sticla foloseste principiul reflexiei, ce genereaza blocarea radiatiei solare, cu oferirea simultana a luminii si intimitatii necesare oricarei case. Se poate alege si sticla colorata sau sticla ornament, in functie de necesitatile si modul de folosinta a fiecarui spatiu in parte.

Accesorii ferestre necesare - plase anti insecte

Scapa de insectele nedorite si obtine un grad maxim de confort, mai ales in sezonul calduros. Plasa anti insecte se numara printre cele mai mai cautate accesorii pentru ferestre, care se poate monta simplu, in tamplaria geamului sau in interiorul ruloului exterior, dar care aduce o multime de beneficii. Puteti alege dintr-o varietate de culori, astfel incat aceasta plasa tantari sa nu faca discrepanta intre tamplarie si accesoriul propriu-zis.

Jaluzele si rulouri - accesorii ferestre de nelipsit pentru o casa complet echipata

Unele protejeaza impotriva luminii prea puternice si ofera intimitatea de care orice camin are nevoie, celelalte ofera un confort termic, mai ales in timpul sezonului rece. In schimb, ambele se vor integra perfect in ambianta intregului spatiu. Premium Fenster va pune la dispozitie jaluzele verticale si jaluzele orizontale, rulouri suprapuse si rulouri aplicate, intr-un paletar care sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi estetice. Daca nu esti convins pentru ce tip de accesorii ferestre sa optezi, unul dintre consultantii echipei Premium Fenster iti sta la dispozitie, astfel incat sa iei cea mai buna decizie in raport cu necesitatile spatiului.

Mai multe optiuni, variante nelimitate de design si functionalitati multiple

Premium Fenster va pune la dispozitie numeroase variante, modele si nuante din care puteti alege doar acele accesorii ferestre care sa va satisfaca toate nevoile de confort si design, indiferent de tipul spatiului.